ΠΑΛΕΤΕΣ

ΠΑΛΕΤΕΣ από 2 ευρώ!

Πολύ καλές τιμές για χαρτοκιβώτια και παλέτες!

Αν ενδιαφέρεστε για παλέτες τότε έχετε βρει το κατάλληλο μέρος! Η εταιρία μας έχει ιδρυθεί το 1972, και από τότε εφοδιάζουμε την αγορά με προϊόντα αποθήκευσης και μεταφοράς καταναλωτικών αγαθών πάντα με τις καλύτερες τιμές! Η έδρα μας βρίσκεται στο Περιστέρι στην Αθήνα.

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από παλέτες όλων των διαστάσεων και ποιοτήτων και είμαστε σίγουροι πως μέσα από τη πολύχρονη πείρα μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας!

Πιό συγκεκριμένα στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε:

ΠΑΛΕΤΕΣ – ΟΤΙ ΕΙΔΟΣ ΘΕΛΕΤΕ

Διαθέτουμε όλα τα είδη παλετών ( ξύλινες, ευρωπαλέτες και πλαστικές). Οι παλέτες είναι μια ξύλινη κατασκευή που πραγματτικά.. μας λύνει τα χέρια, καθώς μπορούμε να κατασκευάσουμε πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα. Δείτε ιδέες για κατασκευές από παλετες εδώ!

ΠΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Όλα τα είδη απο παλετες και μάλιστα στις καλύτερες τιμές! Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω είδη:

  • ξύλινες παλέτες
  • ευρωπαλέτες
  • πλαστικές παλέτες

Δείτε πιο κάτω μερικά από τα είδη παλέτας που διαθέτουμε:

ΕΥΡΟΠΑΛΕΤΕΣ ( πολλές, η μία ευροπαλέτα πάνω στην άλλη)

ΕΥΡΟΠΑΛΕΤΕΣ ( πολλές, η μία ευροπαλέτα πάνω στην άλλη)


ΕΥΡΟΠΑΛΕΤΑ ( μπροστινή άποψη )

ΕΥΡΟΠΑΛΕΤΑ ( μπροστινή άποψη )


ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ


ΠΑΛΕΤΑ που έχει τις διαστάσεις της ευροπαλέτας, αλλά είναι ελαφρύτερη και φτηνότερη

ΠΑΛΕΤΑ που έχει τις διαστάσεις της ευροπαλέτας, αλλά είναι ελαφρύτερη και φτηνότερη


ΠΑΛΕΤΑ με διαστάσεις 100x120 cm

ΠΑΛΕΤΑ με διαστάσεις 100×120 cm


ΠΑΛΕΤΕΣ – ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Στη σημερινή εποχή του μνημονίου και των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων οι φτηνές και οικονομικές λύσεις είναι απαραίτητες για την επιβίωση των περισσοτέρων από εμάς. Δε μπορύμε πια με την ίδια ευκολία που είχαμε παλιά να ξοδεύουμε χρήματα για να αγοράζουμε έπιπλα, και αρκεί από εμάς προτιμούν να επισκευάζουν μόνοι τους διάφορα σημεία του σπιτιού, ή να κατασκευάζουν μόνοι τους τα έπιπλά τους.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε καταπληκτικές κατασκευές από παλετες!

Μπορεί να μη το φαντάζεστε, αλλά με λίγη γνώση, λίγο μεράκι και μερικές παλέτες μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή! Τραπεζάκια, καρέκλες, κρεβάτια, κομοδίνα, ταβάνια, μέχρι και σπίτι ολόκληρο! Νομίζετε πως υπερβάλουμε; Και όμως όχι ! Η παλέτα στα χέρια κάποιου που ξέρει πως να τη χρησιμοποιήσει μπορεί να αποτελέσει ένα φανταστικό εργαλείο. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή, μερικά εργαλεία, και φυσικά αρκετή προσοχή! Στα παρακάτω videos μπορείτε να δείτε πως…

ΠΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

Πως να κατασκευάσετε ένα σπίτι

Πως να κατασκευάσετε μια οροφή

Πως να κατασκευάσετε ένα ρουστίκ ταβάνι

Πως να κατασκευάσετε ένα τραπέζι

Πως να κατασκευάσετε έναν κάθετο κήπο από παλετες

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Παν. Νικολετόπουλος – χαρτοκιβώτια, παλέτες, βαρέλια, προϊόντα αποθήκευσης και μεταφοράς καταναλωτικών αγαθών – ρωτήστε μας για χαρτοκιβωτια συσκευασιας, τιμες, χαρτοκιβώτια μεταφοράς – βρισκόμαστε στην Αθήνα, στο Περιστέρι