ΠΑΛΕΤΕΣ & κατασκευές- ιδέες και videos

ΠΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Σε μας μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη απο παλετες και μάλιστα στις καλύτερες τιμές! Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω είδη:

  • ξύλινες παλέτες
  • ευρωπαλέτες
  • πλαστικές παλέτες

Και για τη περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε καταπληκτικές κατασκευές από παλετες! Μπορεί να μη το φαντάζεστε, αλλά με λίγη γνώση, λίγο μεράκι και μερικές παλέτες μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή! Τραπεζάκια, καρέκλες, κρεβάτια, κομοδίνα, ταβάνια, μέχρι και σπίτι ολόκληρο! Νομίζετε πως υπερβάλουμε; Και όμως όχι ! Η παλέτα στα χέρια κάποιου που ξέρει πως να τη χρησιμοποιήσει μπορεί να αποτελέσει ένα φανταστικό εργαλείο. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή, μερικά εργαλεία, και φυσικά αρκετή προσοχή! Στα παρακάτω videos μπορείτε να δείτε πως!

παλετες και νέες ιδέες

Στη σημερινή εποχή του μνημονίου και των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων οι φτηνές και οικονομικές λύσεις είναι απαραίτητες για την επιβίωση των περισσοτέρων από εμάς. Δε μπορούμε πια με την ίδια ευκολία που είχαμε παλιά να ξοδεύουμε χρήματα για να αγοράζουμε έπιπλα, και αρκετοί από εμάς προτιμούν να επισκευάζουν μόνοι τους διάφορα σημεία του σπιτιού, ή να κατασκευάζουν μόνοι τους τα έπιπλά τους. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες…

Πως να κατασκευάσετε ένα σπίτι

Πως να κατασκευάσετε μια οροφή

Πως να κατασκευάσετε ένα ρουστίκ ταβάνι

Πως να κατασκευάσετε ένα τραπέζι

Πως να κατασκευάσετε ένα τραπεζάκι από παλετες

 


joinus-facebook-xartokivotia-paletes

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει: για χαρτοκιβωτια, για παλετες (ξύλινες και πλαστικές), για τιμές, για το πως θα μας βρείτε!  
Διαθέτουμε επίσης βαρέλια, δεξαμενές, πλαστικές σακούλες, sretch film και χαρτί οντουλέ.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

Η έδρα μας είναι στο Περιστέρι ( δίπλα στην Εθνική οδό ) . Βρείτε μας στον χάρτη πατώντας εδώ.